DESPRE NOI

In momentul de fata, in afara sediului central din Pitesti, Delta Plus detine 2 puncte de lucru in tara unde se comercializeaza anvelope si accesorii dedicate: Craiova si Sibiu . Aceasta infrastructura asigura livrari rapide catre clienti, indiferent unde s-ar afla. In plus, prin serviciile specializate de transport marfa, cu acoperire TIR si asigurare CMR, putem onora orice fel de comanda in cel mai scurt timp.

CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

De ce sa ne alegeti?

Delta Plus Trading - Importator Anvelope

In momentul de fata, in afara sediului central din Pitesti, Delta Plus detine 2 puncte de lucru in tara unde se comercializeaza anvelope si accesorii dedicate: Craiova si Sibiu

.

Delta Plus Dealer Dacia – Pitesti

Din anul 1997, Delta Plus a demarat colaborarea cu Dacia, devenind Dealer autorizat. Astfel, in cei peste 23 de ani dedicati clientilor, Delta Plus – Dealer Dacia se mandreste cu peste 15.000 de Automobile noi livrate.

Delta Plus Trading

Importator Anvelope

Venind in intampinarea dorintelor clientilor nostri am deschis un modern service de roti in Pitesti, unde se pot realiza toate operatiunile specifice: schimbare anvelope, schimbare anvelope cu jante, vulcanizare roti (pana), echilibrare roti, geometría masinii (directie). Service-ul de roti Delta Plus deserveste toata gama de autovehicule: turisme, SUV, vehicule comerciale si camioane.

Experienta si serviciile oferite, calitatea produselor si nivelul ridicat si constant au reusit sa ne impuna ca un partener de afaceri apreciat in domeniul de activitate pe care il prestam. Totodata, Delta Plus este cel mai mare importator Matador din Romania de peste 10 ani.

Vanzarea de anvelope s-a concentrat initial pe segmentul de persoane juridice ce doreau sau aveau deja afaceri in comertul cu amanuntul de anvelope si piese auto. De curand ne-am extins linia de servicii, venind mai aproape de persoanele fizice care doresc sa isi achizitioneze anvelope, prin magazinul online delta-anvelope.ro. Beneficiind de o infrastructura care permite acoperirea intregii tari, de un stoc constant de peste 100 000 de anvelope, magazinul nostru online este capabil sa onoreze prin intermediul site-ului toate solicitarile si comenzile de anvelope.

De la anvelope turisme, 4×4, SUV, comerciale pana la anvelope agricole, industriale, auto-utilitare sau pentru camioane, la Delta Plus poti sa le gasesti pe toate, la preturi mici si calitate ridicata.  La Delta Plus gasesti de asemenea accesorii (camere si jante) si sfaturi utile privind alegerea si intretinerea lor.

De ce să lucrezi cu Delta Plus Anvelope?

75K

Auto reparate

115

Angajati

2.3M

Anvelope vandute

Delta Plus Dealer

Dacia – Pitesti

Din anul 1997, Delta Plus a demarat colaborarea cu Dacia, devenind Dealer autorizat. Astfel, in cei peste 23 de ani dedicati clientilor, Delta Plus – Dealer Dacia se mandreste cu peste 15.000 de Automobile noi livrate.

Din anul 2004, Delta Plus dispune de Show room si o unitate service moderna, la standarde Renault unde se pot realiza operatiuni mecanice complexe, lucrari de vopsitorie-tinichigerie sau revizii ITP. Toate acestea sunt completate de consilieri pasionati de domeniul auto, profesionisti si implicati, gata sa ofere solutii adaptate nevoilor fiecaruia dintre clientii nostri.

In completarea portofoliului Delta Plus a investit in dezvoltarea unei divizii multimarca pentru vanzarea de auto rulate, verificate si certificate.

Pentru mai multe informatii despre aceste activitati va invitam sa accesati www.deltaplus.ro

Sediu Delta Plus